Op og ned for HIF

17-06-2013

Førsteholdet rykker ud af Serie 2, mens andetholdet nærmer sig oprykning.

Af: Kristian Pedersen

Hjallerup Ifs bedste seniorhold i Serie 2 har siden marked måtte indstille sig på, at holdet næste år er tilbage i Serie 3. Holdet er endnu uden sejr, har et enkelt point og kan ikke nå på den rigtige side af nedrykningsstregen.
Den seneste uge har budt på 3-2 nederlag til Dronninglund i onsdags og 3-0 nederlag hjemme til Sindal søndag.
For træner Rasmus Kyvsgaard handler det således om at få fastholdt noget humør i den unge trup, for i første omgang at sikre point i forårets sidste kampe, men også med henblik på efteråret i Serie 3.
- Vi scorer ikke på vores chancer, og det koster. Mod Sindal har vi 7-8 store muligheder og rammer både stolpen og overliggeren, men gutterne viser høj moral, og spillet er godt og fremadrettet, så der er mange positive takter at tage med, siger træneren.
Hos andetholdet i Serie 5 er der for alvor bud efter en oprykning. Holdet topper rækken efter blot et enkelt nederlag. Afstanden til nummer to er med to runder igen seks point, så et enkelt point vil endegyldigt sikre pladsen.
Lørdag vandt HIF 5-1 i Thorup. Første halvleg var meget lige på den varme, skæve og ualmindeligt langhårede kampbane, men Hjallerup fik efter pausen lagt et solidt tryk på lokalrivalerne, og da først bolden kom i mål, gik det stærkt med at score flere. Thomas Pedersen stod for anden uge i træk bag tre mål, mens sæsondebutanterne Casper Thomsen og Uffe Overgaard lavede et hver. HIF kan rykke op på søndag, hvor det gælder udekamp mod nærmester forfølger fra Grindsted.