PRESSEMEDDELELSE

Flyer_passiv_medlem.jpg
Annonce fra Midtvendsyssel Avis i uge 21
17-05-2020

Pressemeddelelse

 

Bliv støttemedlem af Hjallerup Idrætsforening

 

Hjallerup Idrætsforening ønsker dig som støttemedlem 😊

 

 

Du kan nu blive støttemedlem af Hjallerup Idrætsforening for 200 kr.

 

Pengene går til at drive håndbold, fodbold og e-Sport i Hjallerup til gavn for børn, unge og voksne i byen.

 

Hvorfor skal du blive støttemedlem?

 

Hjallerup Idrætsforening er hårdt ramt økonomisk af de aflysninger, der er fulgt i kølvandet på COVID-19.

 

Kontingenter, medlemmers egenbetaling og tilskud fra Brønderslev Kommune er ikke tilstrækkelig til at drive Hjallerup Idrætsforening som vi kender i dag, og med de aktiviteter vi tilbyder byens børn, unge og voksne.

 

For at have de tilbud vi har i dag som eksempelvis træning, kampe, håndbold- og fodboldcupper, er det nødvendig med arbejde af vores medlemmer på bl.a. Hjallerup Marked, Aalborg Karneval og Grøn Koncert.

Dette arbejde er en væsentlig del af det økonomiske grundlag for vore tilbud i dag.

 

Med de aflysninger der er kendt på nuværende tidspunkt (bl.a. Hjallerup Marked, Aalborg Karneval), går vi glip af over 600.000 kr., herudover kan vi frygte for tab af sponsorindtægter

Størstedelen af vores sponsorindtægter kommer fra det lokale erhvervsliv. Mange af dem er også ramt af følgerne af COVID19.

 

Vi skal opfordre dig til at blive medlem, så vi kan fortsætte og bibeholde vores tilbud uændret til dit barn, barnebarn eller fordi du bare vil støtte idrætten her i byen.

 

Udover at støtte Hjallerup Idrætsforening, skal vi også opfordre dig til at lægge dine indkøb i de lokale forretninger, der årligt yder stor økonomisk hjælp til Hjallerup Idrætsforening.

 

Hvordan bliver jeg støttemedlem?

 

Du kan mobilepay beløbet 200 kr. til 282217 (Hjallerup Idrætsforening – Støtte) eller overføre beløbet til reg.nr. 7434 konto nr. 4044800.

 

Du bedes oplyse navn, adresse, telefonnummer og email.

 

Du får måske også besøg derhjemme, da frivillige er på vej rundt i byen for at fortælle om muligheden for støtte-medlemskab.

 

Ethvert bidrag til Hjallerup Idrætsforening er velkommen, og måske skal du overveje, ”at de penge jeg ville have brugt på Hjallerup Marked (eller måske kun en del heraf 😊) til øl, sodavand, mad, kræmmerboder og tivoli, de kan gøre gavn for byens børn og unge ved at blive støttemedlem”

 

Vi takker på forhånd for dit bidrag

 

Venlig hilsen

 

Claus Kongsgaard, formand

Hjallerup Idrætsforening

Skelbakken 35

9320 Hjallerup

 

Tlf. 61 61 45 65