--%>

Velkommen til U11 Drenge

U11 Drenge er et hold for årgang 2013.

U11 Drenge er et sammenlagt hold med både U10 Drenge og U11 Drenge. Vi sætter en ære i både sjov og seriøsitet, da vi tror på, at det er den perfekte opskrift på at udvikle både dygtige fodboldspillere og gode holdkammerater.

Vi har et dynamisk træningsmiljø, hvor alle spillere uanset niveau får mulighed for at udfolde deres potentiale. Vores træninger fokuserer på tekniske færdigheder, taktisk forståelse og ikke mindst teamwork. Uanset om det er på A- eller C-holdet, så træner vi sammen som én enhed, hvilket skaber en stærk sammenhørighed og kammeratskab på tværs af hele holdet.

Vi tror på, at det er vigtigt at skabe en balanceret tilgang til fodbold, hvor glæden ved spillet går hånd i hånd med engagement i at blive bedre hver dag. Vores mål er ikke kun at vinde kampe, men også at udvikle os som individer og som hold. Hajllerup U11 er ÈT hold, hvor vi støtter hinanden både på og uden for banen. 

Vil du i gang med at spille fodbold, så kontakt en af træneren eller mød op til en af træningerne.  

Tilmelding til holdet sker ved kontingentindbetaling på link (U11 Fodbold - Drenge).

Er du eller dit barn endnu ikke oprettet som medlem af Hjallerup Idrætsforening så -  klik her  - og følg vejledningen.


Træningstider

  • ​​Dag:      Mandage og Onsdage
  • Tid:       17.15 - 18.30
  • Bane:    

Find yderligere information om træningstider eller anden kommunikation på holdets forældregruppe på Facebook.

 


Kampprogram

Holdet er tilmeldt DBU's turneringskampe. Se kommende turneringskampe under kampprogram, stillinger og resultater for puljen på DBU's hjemmeside.

 

 

 

 

Trænere og holdledere:

 
 
 

Spillerliste: