--%>

Pigeraketten

Fodbolddag for piger - Fredag den 5. april 2024

Hjallerup Fodbold vil gerne have dig og dine veninder med ud på fodboldbanerne. Derfor inviterer klubben, sammen med DBU, alle piger i indskolingen på Hjallerup Skole til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter.

Fredag den 5. april lander Pigeraketten på Hjallerups fodboldbaner! Frivillige fra klubben og DBU's instruktør, står klar kl.9.45 til at tage imod alle piger, der har lyst til at rejse med udpå en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Det eneste, man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Sammen sætter vi kursen med stjernerne!

 


Og ja - fodbold er for piger

Kære forældre - vidste I at?

Sammen med gymnastik og svømning er fodbolden blandt de største pigeidrætter i alderen 0-12 år, mens fodbolden er en klar vinder blandt teenagepiger. Der er ingen tvivl om, at fællesskabet og den sociale udvikling, som pigerne oplever ved at skulle begå sig i en holdsport, har betydning for pigernes mentale og fysiske sundhed, og understøtter, at pigerne fastholdes i en aktiv livsstil op gennem teenageårene.

 


Har du lyst til at spille i Hjallerup Fodbold?

Hjallerup Fodbold står klar til at tage imod alle fodboldinteresserede piger. Find mere information om pigeholdene her på siden (link) eller på sociale medier.